Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det slut på det roliga


För nu har vi lekt färdigt med mina känslor

Så aldrig mer tänker jag vara en dåre för din kärlek

Låta dig få köra med mig

Låta dig få köra över mig

Låta dig få göra mig splittrad i mitt huvud

Nä, för det är inte snällt eller okej

Och jag som har varit så blåögd bara för att jag

älskar dig

Bara för att du annars är min så underbara tjej

Min lustans lakej

Så vad har jag inte gjort för dig?

Men nu är det slut på det roliga

Så är det inte så att det passar sig så får det hellre vara

För då kan du lika bra flyga och fara då du bara

har utnyttjat stackars lilla mig istället för att

ge mig den kärlek som jag behöver

För när du beter dig sådär illa mot mig kan du väl se

att mitt hjärta bara blöder...

Ken Cassel
22/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-22 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel