Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden är inte tillräckligt stor


för allt levande som vill bo här

Man kanske skulle kunna önska sig att jorden

vore lika stor som Jupiter med våran egen

slags atmosfär

Men nu är den inte det, tyvärr

För då hade det förhoppningsvis inte varit såhär

trångt och litet som vi har det här på jorden

med alla de vilda djuren som numera

får leva inlåsta i buren

Rädda som vi är för dem

För skogen har vi ju redan skövlat och istället

byggt oss en parkeringsplats där

vid våra hem

Så vi är alla en riktigt sann djurvän?

Jorden är inte tillräckligt stor!

Ken Cassel
22/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-22 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel