Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den ensammes boning


ekar tystnaden så pass högt att denne

får det svårt för att sova

Samma visa varenda natt

Så det kanske hade varit bättre om den ensamme

hade fötts till ett nattdjur istället

Ja, typ en katt som inte kan hålla sig för skratt

Mjau...

Ken Cassel
30/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-30 01:59



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
härliga rader

2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel