Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det finns tillfällen

Men det finns tillfällen
då skriken och de frustande hästarna tystnar
och bomberna slutar falla
då alla tomma ögon börjar le på nytt
och rymden blir så klar
att vi kan se ända till stjärnorna
och kanske anar vi i detta ögonblick
att någonstans långt borta
har ett krig upphört för alltid




Fri vers av Anne G
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-30 11:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat
2015-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
underbara tillfällen under himmelens kupa!
2015-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbara tillfällen som gör att vi inte förlorar hoppet!
2015-03-30

  Nanna X
dessa tillfällen, guld värda...
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G