Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regnet

Efter regnet gick jag ut
och såg ett band av droppar
hänga på en grind
ett moln speglade sig i en vattenpuss
och när vinden dansade genom träden
vidrörde de gröna bladen varandra
som händer




Fri vers av Anne G
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-30 11:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA vackert
2015-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
vackert tröstande poesi
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G