Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två kortdikter

som plötsliga insikter
lyser i gräset
blommorna



*

Skymningen öppnar sitt blåa öga
över blommorna, som sluter sina blad
Det är sent i min trädgård
men ännu dröjer en fjäril kvar





Fri vers av Anne G
Läst 205 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-30 12:01



Bookmark and Share


  Popangelov
Framför allt första är strålande. Bra!
2015-04-03

  Nannie
gillar
2015-03-31

  Lars Hedlin
Tycker om!
2015-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
älskar dessa två små dikter som hör samman som natt och dag! - bokmärker och applåderar
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G