Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stanna

du, som förtär dig själv inifrån
du, som krymper dig själv
till ett intet för mina händer
stanna kvar
och låt mig kyssa dina ögon




Fri vers av Anne G
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-30 12:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
STOR VARM ÖDMJUKHET! :)
2015-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
<3
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G