Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommorna

Hos de gröna träden
finns en aning om det blå
där de sträcker sina grenar
av kärlek till det blå

men violerna
de lila
är lugna med sina ögon
i den bruna jorden


*

Dessa blommor
alltför sällan såg jag dem
men när jag såg dem
förstod jag att jag skulle dö
och att det endast fanns dessa blommor
mörkvioletta, skiftande





Fri vers av Anne G
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-31 11:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint!
2015-04-01

  Blomma-Stjärna VIP
... mörkvioletta, skiftande - och doftande ----------- vacker text ---- det lila mot det bruna (andlighet och jord)
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G