Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas

Jag hoppas att himlen alltid är blå
Jag hoppas att världen aldrig blir grå
Jag hoppas att Sd aldrig vinner
Jag hoppas att kärleken aldrig försvinner
Jag hoppas att miljön får oss att tänka till
Jag hoppas att vi tar oss dit vi vill
Jag hoppas att barnen får en framtidstro
Jag hoppas att våra pensionärer får ro
Jag hoppas att diplomati vinner
Jag hoppas att alla krig försvinner
Jag hoppas på mänsklighetens förnuft
Jag hoppas att all ondska förvandlas till luft






Fri vers av April skies
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-31 23:48



Bookmark and Share


  Elsa Rohlén
Den här gjorde mig glad. Jag hoppas, jag hoppas.
2015-04-01

  WR
Fint skrivet och hoppfullt :)))
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies