Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spärren


jag gillar morgonen i staden
himmel i mörkblå sammet
två gnistrande stjärnor
värmen i bussen
folktom hotellfrukost
och piloten begick självmord

jag gillar intensivt skinande måne
på förnatten
ovanför ängen
en Gudinna
som kommer ner
hit till min cirkel
och djup energi ändras

jag gillar en kvinna på facebook
men jag kan knappt skriva detta
och absolut inte
att jag tycker om henne
för orden tycka om
ligger närmare ordet kärlek
än ordet gilla

om jag skrev
ordet kärlek
så skulle jag vilja gråta
och det kan jag inte




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-01 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman