Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det inte vore för henne


skulle jag inte vilja leva

För tänk vilken dyster värld det hade varit

om det bara hade funnits män

på planeten

För vore det så hade jag försökt ta reda på

vart alla kvinnorna var någonstans först

för att sedan sätta mig och bege mig iväg

med raketen

Hej tjejer

Här kommer jag

Oj, då?!

Är jag en ensam man här nu bland er

förtjusande damer

Ja!!!

Inte bra

Nu sitter jag allt i smeten...

Om det inte vore för henne!

Ken Cassel
5/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-05 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel