Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I allt väsentligt

jag är inte angelägen om att gå ut
solen har inte stigit över grantopparna
- än är det i allt väsentligt, utom ljuset, natt

jag är inte angelägen om att arbeta
en tyngd och kallt stål ligger i min mage
- än är jag i allt väsentligt, utom ålder, ett barn




Fri vers av 99knivesinside
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-06 10:01



Bookmark and Share


  Respons VIP
En dikt som i allt väsentligt är komprimerad av sorg och uttrycksfullhet-
2015-05-31

  Anders Johan Borgström
den här var helt otrolig.
den rörde upp någonting, som jag inte riktigt kan formulera... i mig
fantastiskt. önskar att jag hade något mer konstruktivt men, så fantastiskt bra bara.
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside