Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, kom, kom


Kom och rädda mig

Kom och rädda mig för nu är jag i nöd

Har rasat ner på den här klippan ifrån

det här berget

och kommer ingenstans

Så om jag faller ner härifrån kommer det att bli

min död

Och den enda mat som jag har kvar är lite

vatten och bröd

Så om det finns någon gud däruppe i himmelen

är det på tiden att du träder fram nu

och visar din glöd

Kommer och räddar mig

Känner att jag håller på att tappa krafter för varje

timme som går då jag blir allt svagare

och spröd

Så kom, kom, kom...

Ken Cassel
6/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-06 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel