Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motorbåten

Motorbåten far över vattnet med en hisklande fart.
Den har bråttom någonstans.
Undrar vart?




Fri vers av Martina2
Läst 434 gånger
Publicerad 2004-09-07 16:28



Bookmark and Share


    tinky-winky
humor! men spänande
2004-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Martina2