Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet

Ingen berättar för dig
om detta liv, som pågår
upptaget och hemlighetsfullt

Du är åskådaren
när en fjäril frasande slår sig ned
på en dahlia, stor som ditt huvud,
blomman gungar knappt när fjärilen lyfter

Detta stränga liv pågår också
efter det att du lämnat det




Fri vers av Anne G
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 10:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor väl förmedlat!
2015-04-09

  Blomma-Stjärna VIP
ja, så mycket som fanns att se när man tog in allt som nyhet - men jag hade tron att jag var med, just då, när jag var där med blick och känsla - som att en trollslända och jag kunde prata med varandra (fast trollsländeminnet har jag tagit från vuxenlivet, men ändå...)
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G