Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följa med

vara ett med jorden och stjärnorna
ett med sig själv
nerven fann till slut sitt blad
stolt bär den upp sin flamma
och följer med till marken




Fri vers av Anne G
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-08 10:55



Bookmark and Share


  Nannie
fin i känslan
gillar
2015-04-09

  Lars Hedlin
Tycker om!
2015-04-09

  Blomma-Stjärna VIP
åter får jag en känsla av att det är möjligt att vilja hela färden - födas-leva-dö - jag tycker om denna dikt som en vacker möjlighet - bokmärke/applåd
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G