Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bastard


Din oäkting

Din otäcking

Hor unge

Sådana som dig kan vi inte ha här

För sådana som dig skapar alltid en sådan

dålig atmosfär ibland oss äktingar

Så ingen son of a bitch är välkommen här

Du son till en hora

Ingen här kommer att vilja hålla dig kär...


Fattar ni?

En gång i tiden var det typ sådär mellan människor

Kan inte säga något annat än, tyvärr

De var väl inte mer medvetna då, på den tiden

antar jag...

Bastard!

Ken Cassel
8/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel