Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om, bara om

Om du var här
Skulle jag förmodligen vara sur
Om du var här
Skulle jag nog stöta bort dig och svära
Om du var här, just nu
Skulle jag kanske stå ut
Om, bara om
Så skulle jag kanske förstå
Om du var här
Skulle inte jag sakna dig så




Fri vers av Omedvetandet
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-08 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet