Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så du vet

Bara så du vet
Så vill jag vara snorig och äcklig
Och bråka och skrika
Slåss med skedar
Och kasta godis i dina ögon

Bara så du vet
Så vill jag ha skrattkramper
Och gråta okontrollerat
Laga mat åt
Men aldrig diska

Bara så du vet
Så vill jag nog helst bara vara
Och vara nära
Helst hela tiden
Och helst bara så du vet; med dig.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-08 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet