Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser ni undergången från balkongen?

När en låt känns mer hemma än ett hem
Jag hamnar ständigt i kläm mellan känslor och tankar
Hör inte hur det bankar
På balkongdörren (eller i mitt hjärta)
Det står still
jagvilljagvilljagvill höra hemma någonstans
komma i rätt balans
Jag orkar inte se min egen undergång från våran balkong
Jag behöver ett under för att inte gå under igen
När allt annat står still
Händer det en gång till.




Fri vers av Bara.jag
Läst 124 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-12 13:16



Bookmark and Share


  petter rost
I all den – panik, som din text andas så är den förbenat vacker! Den griper sannerligen tag i mej som läsare, som utanför. Och jag vill få läsa mer av dej.
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag