Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe Femina




varför

fånga dagen

när man vill

fånga damen

...

?






Övriga genrer av zaphod
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-14 13:08



Bookmark and Share


  Lena Renman
:-) Härligt
Lena
2007-06-10

    Ms Field
Charmigt skrivet! Oväntat slut:-)
2006-05-26

  Last Word Spoken
haha den var ny och härlig! Go for it!
2006-04-26

  Nettan
Kan man fråga sig?
Slå två flugor i en smäll vet ja;)
2006-04-14

  Helene Månsson
jaa du varför? Kram
2006-04-14

  Sanningsägaren VIP
Är hon en nattfjäril då?
Hon kanske finns i din dag om du bara
kikar efter...
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod