Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svälthjärta

Ensamma fester med äcklig öl
och du sa, "känn ingenting,
det här kommer bli världens
sorgligaste historia".

Sommarnätter i mordbrand,
vi sitter i alkoholistparken
inunder tistlar och en eldig himmel,
jag älskar det för bara en sekund.

Julafton och alla andra sover,
ingen gillar Kalle längre..
han kunde lika gärna varit död,
och livet går i repris.. repris..

Natt och dagar utanför tid och rum,
ljus kastas över allt det värdelösa
ovanpå våra tygskor, i huvudet.
En stund senare är allt borta.

Våra ådror är så otroligt magra,
pumpar allting tillbaks till ensamheten.
Kvällen är snart över som spriten,
hur ska vi kunna mata våra svälthjärtan?




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-13 16:30



Bookmark and Share


  Robin V
Jäkligt bra!
2015-04-18

  bumerang
Ja, den "svälten" behöver
Verkligen också beskrivas
Här gör du det så övertygande.
Får en att begrunda.
2015-04-18

  KattenKin VIP
Ja hur ska vi kunna mata våra svälthjärtan?... Vilken vacker slutmening på stark näratext!
2015-04-13

    ej medlem längre
sommarnätter i mordbrand...
lysande,
+
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant