Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hals över huvudet flyr människorna

krigets Syrien där diktaturen dödar
och torterar sitt eget folk
Det finns gott om onda människor i världen
Må de alla få smaka på sin egen medicin
sin egen dolk
då synden straffar sig själv
Men slutar diktaturen genast upp med sina
onda dumheter på en gång och ber
folket om förlåtelse
får de åter vara med på en fredspipa
Vara med på en holk
För om man håller på och döda och kriga
mot sitt eget folk måste man väl ändå
vara lika korkad som en kork
För inget gott kommer ur det
Blir bara mera misär
Trasiga förhållanden
Det verkar som om ingen människa längre
håller något det minsta kär...

Ken Cassel
15/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-15 21:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Vi får hjälpas åt att sprida kärlekens budskap och hoppas på en förändring...
2015-04-18

  Lynx63 VIP
Men du har så rätt i nästan allt. Utom en sak, det finns människor som håller av någon. Jag -ju i dig -ju. Kram !!!

BADLAKAN =)
2015-04-17

  Sofhia Wirström
bra skrivet
om krig
om hur det ser
ut i världen
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel