Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig när allt är över

Det känns som en hand knuten runt min hjärna. En hand som försöker klämma ut det sista vettet ur mig samtidigt som jag slutat andas.
Det stramar åt i nacken när jag tar andan tillbaka.
Lungorna känns mer som tegelstenar och huvudet som rymden.
Jag blundar hårt och vaknar upp
Jag vaknar upp ur en dröm där jag drömde att jag sov för evigt.


Sen somnar jag om.




Fri vers av Bara.jag
Läst 238 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-16 20:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som väcker tankar och känslor!
2015-05-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra!
2015-04-27

  Simone Hildor
Känner igen dessa nätter vakna kallsvettig komma på att allt var en dröm o sen somna igen oftast tillbaka till samma dröm ..
starkt av dig att berätta o sätt ord på detta som jag tror många lider av..
kram Simone
2015-04-19

  Per "Läsaren" Sörqvist
starkt berörande
2015-04-19

  Bibbi VIP
Griper tag.
2015-04-16

    bottenlös
Otroligt fin. Gick rakt in i hjärtat och känner igen mig.
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag