Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄMTAR

GRÖNT ORDSPRÅK

Det snabba glimret
Den som väntar på något gott
Den som gått sin väg
Innan vägen hunnit visa sig
Väntar aldrig för länge
För en som brett ut ett nervgift som lock
får växande alger runt sladdarna
Snubblar mjukt in i mossan
och minns
hur vackert håret egentligen sprider sig och doftar.







(©) S.K






Fri vers av Sinsson
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-19 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sinsson
Sinsson