Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vill vi vara lyckliga och glada


Bara ta tag i någon som vi tycker om och dansa

lite Lambada i solens sken

för att sedan svettiga och dana bara gå ner till sjön

för att bada

Kasta lite vatten på varann

Själv så tycker jag det är kul att busa lite i vattnet

med en som heter Susan eftersom hon är

så söt och grann

En riktigt god vän

Inte fy skam

Och det för att sedan bara pussas och kramas

lite grann

med munnarna fulla med sand

För kärlek vill jag ha för att kunna må riktigt bra

Vara lycklig och glad

Vilket jag önskar att alla människor kunde få vara

då alla sorger och besvär bara kunde få

flyga och fara

Ingenting som vi tänker lägga ner någon större

energi på

Så de är det bara att släppa förbi, så fort man kan

Inte hålla på att älta i genom att aldrig vara nöjd

med sin tillvaro

Bara på allt och alla hålla på och klaga

För den som gör det är det bara att slå döv örat till

då den nog för tillfället är mycket svår att behaga

Mår väl riktigt dåligt då, antar jag

Tråkigt

Inte mycket att göra åt

Ingen mening att falla ut i gråt

Men för att bli på det klara så hjälper det föga

många gånger att hålla på

och gnälla om allting

Gör inget gott

Ja, det var allt jag hade att komma med

för den här gången

Tjingeling!

Alla vill vi vara lyckliga och glada!

Ken Cassel
20/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-20 04:59



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
bra skrivet
livet självt
från dig
2015-04-20

    Balans
Jaa!
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel