Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEHOV AV KÄRLEKSBEVIS

vill ha

kärleksbevis

som räcker

över tid 

och oändlighet

 

livsandarna kräver det

är ständigt

hungriga




Fri vers (Fri form) av Wolf Wallström
Läst 544 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-21 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En livsviktig hunger...älskas eller dö...älska eller svälta.
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström