Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svar

säg inte så då
är det så jävla svårt att förstå

när du vet att jag är som jag är
att jag inte kan hantera sånt där

tar allt för personligt
minst tio gånger om

förmågan är något otroligt
något som...

säg inte att du mår illa
när det handlar om mig

det får allt jag har byggt upp att trilla
och stänga ute dig

än så länge kan jag inte ta det
bara så du vet

så säg inte så
inte än
i allt nytt




Fri vers av Omedvetandet
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-22 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet