Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provanställd i nuet


Rummet känns litet, fast det är så stort att jag skulle kunna fylla upp det med tio vänner,
vänner som egentligen inte vet vem jag är,
vänner som tror att dom känner,
mig.

Mina skor är nya fast jag har redan tröttnat på dom.

Jag tycker om att andas ensamhet, på mina villkor,
men det händer,
att jag saknar känslan av att få somna med huvudet mot ett varmt människobröst.

Mina tårar sjunger samma godnattvisa för mig varje kväll...








Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-23 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann