Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stupet



Botten känns alltid långt borta för den som tittar ner
Drömmar om att nå dit väcker oro i blicken hos alla
När jag tittar över kanten är det inte slutet jag ser
Kanske vill jag flyga när jag drömmer om att falla




Bunden vers (Rim) av cogitoergosum
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-24 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum