Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lutar åt att Jesus trots allt får sista ordet

klockorna
malmklockorna
ljuder över de vårfagra åkrarna

grönt
alldeles grönt

klockorna
malmklockorna
ringer in söndagsfriden

som de gjort för människorna
som brukar åkrarna
och fortsätter göra det

genom århundraden
för föräldrar och barn
och deras föräldrar och barn
och så vidare
i hundra generationer

klockorna
malmklockorna
fungerar bättre än mobiltelefoner

det lutar åt att Jesus trots allt
får sista ordet




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-28 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman