Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lady Mefistofeles

vit ansiktshy
svarta ögon
kolsvart, långt hår

barn går fram till henne
och säger att de ser
att hon inte är snäll

en kristen bekant
skickade ett brev
till hennes mamma
i brevet stod det
att hon var Satan

en vacker, störd själ
svävar i världsmedvetandet
bakom den kyliga blicken

hon säger att hon har
onda ögon
lockande i sitt sätt
att snabbt anförtro sig

ockultism
psykisk sjukdom
samma sak

hon skrattar pärlande och lättat
kanske ger jag styrka

någon drömmer om henne
i drömmen än hon en mörderska

hon borde få en huvudroll
av Roman Polanski

Lady Mefistofeles




















Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-29 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman