Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My last shot

vaknade och var inte där
det låg något över huvudet
huvudet som dånade av värken

kunde inte resa mig från sängen
det låg något över huvudet

efter några minuter
lyckades jag förstå
att det som låg över mig
var min egen avdomnade arm

när jag slutligen tog mig upp
och hulkade utan att det kom spyor

fanns det en ny lättnad i botten
jag visste att det här var sista gången

som en djup klarsyn i helvetet

och det var verkligen sista gången




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-06 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nakna avskalade ord om en visshet....
Starkt skrivet.
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman