Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonlocken känns allt tyngre och tyngre


när tröttheten tar ut sitt pris

De går upp och ner stup i kvarten

Man orkar snart inte hålla sig vaken längre där man

sitter på tunnelbanan och längtar hem

till sin egna goa säng

Men allt för många stationer kvar att åka

så det är som en liten kris

ZZZZ ZZZZ ZZZZ

Man somnar trots allt in till sist och blir inte väckt

av föraren fören på andra sidan

linjens slutstation

En tunnelbaneförare som säger att sista tåget

har nu gått och att man istället får lov

att ta nattbussen hem

Ja, det är då som det slår över för en

För man spottar och svär åt sig själv över att man

har somnat in tidigare än väntat

För man skriker högt för sig själv

JÄVLA SKIT

Typiskt...

Ögonlocken känns allt tyngre och tyngre!

Ken Cassel
9/5-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-09 03:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Man blir själv lite trött när man läser...jaja, sånt händer...:-)
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel