Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berg- och dalbana

först

simhallens
varma avslappningsbassäng
lugnet sprider sig
till slut
fullständigt
inuti kroppen
före kvällen

sedan

meditationsställning
ljusstrålarna
från Bhuddan
omgivningen
mister alla sina namn
det bakomliggande ljuset
framträder

sedan

en raspig film på teve
tagen med en mobilkamera
barn faller ner i ett dike
de blir ihjälskjutna
av Islamiska Statens soldater

sedan

du ligger på sängen
halvsovande
i underkläder
försöker tänka på sådant
som du inte kan säga till någon

efter en stund når du punkten
och mister förståndet
av den ofattbart starka känslan
och blir
verkligen
sinnessjuk


på riktigt





Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-09 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bilder ur en verklighet...nakna, dramatiska och nästan brutalt smärtsamma.
Du skriver så det känns.
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman