Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I botten av badkaret

Ligger kvar i badkaret medan vattnet tappar ut
Jag låtsas att vattnet är ångesten som sakta sjunker och lättar trycket

som rinner ut

Men här ligger jag kvar i min inlåsta ensamhet och fryser.




Fri vers (Fri form) av Bara.jag
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-11 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag