Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter ditt stora svek


lämnade jag dig helt ifred

Ville inte längre vara tillsammans med dig

Och det till trots att jag fortfarande älskade dig

Men efter ditt stora svek bestämde jag mig för

att du inte längre kunde vara min tjej

För att hoppa i säng med en helt främmande man

var inte okej

Så det enda jag kunde göra med tårar i mina ögon

var att säga Tack och Hej

Hoppas att du tyckte det var värt det?!


Jag fattade inte hur du kunde göra det

För kände du dig inte skyldig gentemot mig

Din man

Kände du ingen fy skam

Tydligen inte

Så tydligen kan sådant här hända ibland

Och jag som trodde att vi två hade starka band

Så när jag fick höra av en annan att du hade varit

otrogen mot mig ville jag först inte tro

att det var sant

Men sant var det

Sådär ser man...

Efter ditt stora svek!

Ken Cassel
17/5-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-17 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Självkänslan måste säga åt oss när det är dags att gå. Bra skrivet.
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel