Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet aldrig

Jag sväljer mina känslor
inte maten
jag kan skratta tills jag gråter
men gråter tills jag inte längre orkar andas

Den verkligheten jag undvikit kollapsar i min orkeslösa hjärna





Fri vers (Fri form) av Bara.jag
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-19 11:22



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Text som berör läsare
2015-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag