Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln

Så sjunger en fågel
att trots ditt förmörkade sinne
den når ditin
där gräset ännu är grönt
spejare spanar förgäves
efter fågeln
som får mörkret att blomma




Fri vers av Anne G
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-19 11:47



Bookmark and Share


  Nannie
gillar
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G