Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

untitled 2

Jag gick ut
trädens kronor vajade hängivet i vinden
och de silkeslena bladen drack blå luft
ett flygplan efterlämnade ett vitt streck på himlen
och jag tänkte att jag inte var rädd för att dö
för döden är i sig själv ett hängivande åt naturen
och min själ
den böljande blå röken som omsluter klippan




Fri vers av Anne G
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-19 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G