Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förklaringen

Jag flög till slut
under mig hav och tusentals gröna träd
hur skönt att slippa den kropp som är ensamhetens
så skapas en himmel
dock:
förklaringen finns
ansikte mot ansikte
den enda




Fri vers (Fri form) av Anne G
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-19 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G