Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med öppen blick

som blommor segnar i havet ner
och möter djupet med öppen blick
det enda de känner
där stjärnan försvann
nu slukas de också

oöverträffat är avskedet från dem
som aldrig återvänder




Fri vers av Anne G
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-19 12:35



Bookmark and Share


  Ronny Berk
god poesi; beskriver väl avsked som aldrig återvänder ...
2015-07-15

  Nanna X
får lätt svindel...
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G