Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hjärtat mitt så brinner det en eld

lika varm som den leende solen
Ett hjärta med alla sina olika rum och kamrar
där någon i ett av dem ständigt
håller på och hamrar
Får hjärtat att fortsätta slå
Och så håller den på då det slår ut gnistor och lågor
åt alla håll
En värme som sen går ända upp till mitt huvud ända
från mitt golv
Viket gör att jag kan existera
Finnas till
Och jag hoppas att hjärtat mitt ska slå i många år till
innan det helt stannar still då inget varar för evigt
Tråkigt nog...

I mitt hjärta så brinner det en eld!

Ken Cassel
19/5-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-19 18:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det är gott att dessa hjärtan fyllda med värme finns...fin text...
2015-05-22

    ej medlem längre
Du har ett varmt och stort hjärta!
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel