Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblickslivet


Du är min första sanning och min största lögn.
Du är allt som är trasigt inuti mig.
Du vet allt jag kan betyda för dig.
Jag kommer att förvrida dig.
Men du kommer att glömma mig.

Jag vill få dig att känna livet.
Jag vill att du ska vara ögonblickslivet för mig.
Jag vet jag kommer att vilja dö.
Sekunden efter att jag har lämnat dig.

Jag är det mjukaste du någonsin rört med dina läppar.
Jag är märkena på din rygg som aldrig går bort.
Jag är din yttersta ömhet och ditt extremaste våld.
Jag är tröttheten och bakfyllan och ångesten.
Jag är ögonblicket som är vackrare på kort.

Jag vill vara din hustru.
Din älskarinna.
Din vackraste tanke.
Ditt största svek.

Jag är den du pratar med dina vänner om.
Jag är din största hemlighet.




Fri vers av Osannolika
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-19 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika