Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en idol


Billy heter han

Billy Idol

En som har gjort en superbra platta

Rebel Yell, heter den

Respekt

You gat to be a lover

Have mercy, babe...

Ken Cassel
19/5-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-19 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel