Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där är du och jag

Nåt program på tv om nåt tråkigt som hänt.
Nån som hade bränt ned en hel stad.

Bonnie and Clyde. Sa han.
Titta. Det där är du och jag.

Bläddrade mellan kanalerna.

Det där är du och jag.
Sa han.

Insekter i en sexuell dans.

Det där är du och jag.

Den ena insekten kastade ned den andra från ett grässtrå.
Det där är du och jag.
Sa han.

A killer.
Sa han.

Titta.
Där är du.
Där är jag.
Sa han.

Jag kysste honom på ögonlocket.




Fri vers av Osannolika
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-19 21:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
danslystna insikter; eller insekter ...läser och omläser, ja !
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika