Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

Nedanför körsbärsträdets skuggande krona väntar jag på dig

 

På en bänk med en ros i min hand

Och det förflutna bakom mig

 

Ser min ljusa framtid segla förbi på moln av sockervadd

 

Minns min lilla hand i din

Tryggheten att alltid vakna upp i din närhet

 

Sitter med min ros och låter tårarna falla...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-19 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse