Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrländsk vinter

Jo.

Det var fint men nu är det färdigt.

Ja.

Lite som Jesus på korset.

Fint. Men nu är det klart.

Nej.

Nu har vi inget mer att ge varandra.
Nu finns det inget mer att ta.

Jag vet inte.

Det var lite som en norrländsk vinter.
Att överleva dig.




Fri vers av Osannolika
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-21 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika