Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon visste det jag aldrig sa

Ångesten är som en drog

Den tar dig ifrån verkligheten
Eller in i den

Det beror på om stjärnorna bara finns på natten.

Hon visste ju vad som var på riktigt och vad som var rymdens oändliga påhitt.

Att ett par ögon jag råkar se var och varannan dag, plötsligt kunde göra mig så glad














Fri vers av Bara.jag
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-22 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag