Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klippan

Jag gick ut
Trädens kronor vajade hängivet i vinden
Och de silkeslena bladen drack blå luft
Ett flygplan efterlämnade ett vitt streck på himlen
Och jag tänkte att jag inte var rädd för att dö
För döden är i sig själv ett hängivande åt naturen
Och min själ
Den böljande blå röken som omsluter klippan




Fri vers av Anne G
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-24 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hänförande vacker poesi
känns inom ...
2015-11-11

  Lars Hedlin
Tycker om!
2015-05-26

  Blomma-Stjärna VIP
en föreställning om att kärleken - själen - fortfar att omsluta - omgärda -
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G